Artiesten

Franky Falcon

Franky Falcon is geboren in 1963 in ’s-Hertogenbosch. Hij debuteerde met de single ‘Wij gaan nooit uit elkaar’. Deze vader van twee zoons, is ondertussen ook opa en bracht reeds vele singles uit zoals; ‘Ik dans met jou de Flamingo’, ‘Ik heb niemand nodig’ en  ‘Mijn hart dat huilt’.  Daarnaast verschenen van Franky de albums ‘Ik heb niemand nodig’ en ‘Gewoon Franky’.

William van Engelen

 

Gerard Palts

Gerard komt uit een muzikale familie en zingt al vele jaren maar hij is er pas de laatste jaren serieuzer mee begonnen. Zo bracht Gerard in maart 2010 een single uit: ‘Jongen van de Handel’. De single werd een succes en enkele maanden later werd het nummer zelfs opnieuw uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Producties. In 2013 werd het nummer ‘Jongen van de Handel’ nieuw leven ingeblazen door Roy Donders die tijdens zijn realityserie ‘Roy Donders, Stylist van het Zuiden’ de single uitbundig meezong en de Hollandse meezinger zelfs omschreef als zijn favoriete lied. Hierdoor bestormde het nummer drie jaar later opnieuw alle hitlijsten.

Na het succes van ‘Jongen van de Handel’ bracht Palts nog drie singles uit: ‘Julietta’ (mei 2015), ‘Jij Bent Een Golddigger’ (januari 2017) en ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ (juli 2019)

Rinus  Ponsen

Meno Aben

Rik Nijman

Patrick Dano