Artiesten

Franky Falcon

Franky Falcon is geboren in 1963 in ’s-Hertogenbosch. Hij debuteerde met de single ‘Wij gaan nooit uit elkaar’. Deze vader van twee zoons, is ondertussen ook opa en bracht reeds vele singles uit zoals; ‘Ik dans met jou de Flamingo’, ‘Ik heb niemand nodig’ en  ‘Mijn hart dat huilt’.  Daarnaast verschenen van Franky de albums ‘Ik heb niemand nodig’ en ‘Gewoon Franky’.

Jordi Falcon

Jordi Falcon is geboren op 22 juli 1995 in ‘s-Hertogenbosch. Het zingen werd hem thuis met de paplepel ingegeven als zoon van de overbekende Franky Falcon. Hij heeft na zijn start inmiddels al meerdere singles uitgebracht: ‘Laat me alleen m’ n schat’, ‘Mijn gevoel’ en ‘Laat me alleen’. Jordi deed ook mee aan de voorrondes van ‘Bloed, zweet en tranen’.  Met zijn laatste single ” Je liet me keihard vallen” bestormt hij op dit moment de hitlijsten.

Rinus Ponsen

Rinus Ponsen is geen onbekende in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij een kleine 25 jaar in het vak. Rinus begon zijn carrière in 1982 met de populaire band: ‘Magic’. Jarenlang toerden ze met deze band door zowel Nederland als Europa en dat met groot succes. De ommekeer kwam rond de jaarwisseling van het nieuwe millennium. Medio 2000 begon Rinus Ponsen aan zijn veelbelovende solocarrière. Al snel bleek dat er een behoorlijke markt was voor zijn muziek en de manier waarop bracht.

Willem Barth

Liefhebbers van het betere Nederlandstalige lied kennen Willem Barth allang. De zanger uit Doetinchem is een echte ‘self made man’ waarbij het ondernemen in het bloed zit. Zoals elke rechtgeaarde ondernemer weet, is stilstand achteruitgang. Zodoende blijft Willem Barth zichzelf ook muzikaal steeds ontwikkelen en daarmee bouwt hij gestaag aan een steeds groter wordend succes. Op het nieuwe album Verboden Liefde zet Willem Barth de lijn door die met de vorige cd Gevoel Van Liefde uit 2012 is ingezet. Niet zozeer muzikaal, maar juist op het gebied van het verkennen van de muzikale grenzen. Niet stilstaan, maar vooruit denken. “Ik wil laten zien dat ik een veelzijdig zanger ben”, zo zegt Barth daar zelf over.

Theo van Cleef

Theo van Cleef kwam in 1993 met zijn eerste album uit genaamd The First. In 1996 deed hij mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hieruit kwamen de singles Cheryl Moana Marie en Tropical Isand. In 2000 bracht Van Cleeff opnieuw een album uit dat gedeeltelijk Nederlandstalig was. In 2008 maakte hij samen met Jet Westerhuis het duet Geef ons nog een keer zo’n nacht.

Laura Ross